Torget

visjonen er å skape liv og røre

Vi gleder oss til å bygge Den grønne byen. Mens vi venter på reguleringsplanen for Fyllingsdalen sentrale deler, har vi etablert et lokalt torg utenfor handelssenteret i Krokatjønnveien 11A.

Visjonen er å skape liv og røre.

Vi vet at det finnes aktører som ikke får vist seg frem grunnet begrensede midler. Det ønsket vi å gjøre noe med og gikk til anskaffelse av en foodtruck og to flotte salgsvogner. Vi har også investert i et fargerikt Pergolatak for at Torget skal være kundevennlig i regnbyen Bergen.

Konseptet Spelhaugen Streetfood serverer blingser og varme snadderretter fra Torget til lunsj på hverdager. Solstrålen Marianne får skryt for sitt gode humør og sitt fristende sortiment.

Den første torsdagen i hver måned fra april til september inviterer vi til markedet på Torget. Våre matglade entusiaster og kreative kremmere selger snadderprodukter som ikke finnes på et hvert gatehjørne. Knas, Middelhavet, design, kunst, hemmelige oppskrifter og økologi kjennetegner våre entusiaster.

Ikke nok med det. Vi har også kjøpt en grønn 20 fot container som vi har satt vinduer i. Tanken er å skape en kreativ boks som kan benyttes til utstilling, atelier eller annet kreativt arbeid. I tillegg er det et sosialt sted å spise lunsj kjøpt fra en av våre vogner. Vi heier på sosial bærekraft!

Er du entusiast og har lyst til å bidra på Torget? Da blir vi superglad hvis du lar høre fra deg. Benytt gjerne kontaktskjemaet under.

Følg oss på Facebook hvis du gidder

Det er på Spelhaugen det skjer.