Torget

titt gjerne innom

juletorget

Vi gleder oss til å bygge Den grønne byen med sosial bærekraft som hovedfokus. Mens vi venter på at kommunen skal behandle reguleringsplanen, øver vi oss på å skape liv på gateplan.

Hva kan vel være bedre enn et hyggelig juletorg med talentfulle kunstnere, matglade entusiaster, kreative kremmere, sangfugler og julejanitsjar. I år som i fjor er Juletrekarane frå Osterøy på plass med trær, kranser og et stort smil.

Juletorget er åpent onsdag til og med søndag i uke 49, 50 og 51. Hverdager fra 12:00 til 18:00. Lørdag fra 11:00 til 16:00. Søndag fra 14:00 til 18:00.

Dere finner oss i Krokatjønnveien 11A (se etter det oransje taket)

gnomenissen

Gnomenissen har inntatt Spelhaugen. Han gleder seg til å treffe barna 8., 15. og 22.desember fra kl. 13:00 i Gnomehuset. Han sliter med tante Jekel og trenger hjelp. Hør den spennende historien her

 

hva skjer?

På torget står det to flotte salgsvogner og en foodtruck. Hver torsdag og fredag kommer Evas Mat med sine velsmakende middelhavsprodukter.  Lørdager treffer du Mia Mi Syloftet med sine spenstige barneklær. Lørdag 22.desember kan vi friste med herlige lefser fra Lottes lefsebakeri.

Har du ikke har rukket å bli kjent med den populære Arganoljen fra Marokko, må du ta turen innom Divana søndag 9.desember. Utover dette kommer det kunstnere, strikk til liten og stor, tovede votter, tøfler og luer, samt hjemmelagede kaker og annet godt.

Bakst & Brygghuset kan friste med ferskt brød og andre godsaker fra foodtrucken, hver fredag, lørdag og søndag.

Den 8.,  9. og 13.desember treffer dere FotoGuri utenfor Kiwi. Hun tar gjerne et bilde til julekortet eller en personlig gave.

Hver lørdag inviterer vi fartsglade folk til å prøvekjøre den kuleste elektriske mopeden i mils omkrets!

Følg oss på Facebook for daglig program