Torget

visjonen er å skape liv og røre

Vi gleder oss til å bygge Den grønne byen. Mens vi venter på reguleringsplanen for Fyllingsdalen sentrale deler, har vi etablert et lokalt torg utenfor handelssenteret i Krokatjønnveien 11A.

Vi vet nemlig at det finnes aktører som ikke får vist seg frem grunnet begrensede midler. Det ønsket vi å gjøre noe med og gikk til anskaffelse av en foodtruck og to flotte salgsvogner. Er du entusiast og har lyst til å bidra på Torget er du hjertelig velkommen til å kontakte oss, benytt gjerne kontaktskjemaet under.

Når Bergen viser seg fra sin beste side skjer det ute på Torget. For å unngå kalde fingre og tær flytter vi inn på senteret vinterhalvåret. Dere finner oss utenfor Kiwi. Visjonen er alltid den samme, å skape liv og røre.

Konseptet Spelhaugen Streetfood serverer baguetter, blingser og suppe til lunsj på hverdager hele året.  Renate ønsker deg velkommen til lunsj, servert med et smil!

Den første torsdagen i hver måned fra april til og med september inviterer vi til Snaddermarked. Våre matglade entusiaster og kreative kremmere byr på spesielle produkter som ikke finnes på et hvert gatehjørne. 

Vi heier på en hyggelig og stressfri julehandel og fortsetter suksessen med vårt lille og sjarmerende juletorg. Juleentusiastene med hjerte for personlige gaver er å treffe hver torsdag og fredag i hele november,  fra klokken 12:00 til 18:00. 

Ikke nok med det, vi har også anskaffet oss et helt spesielt containergalleri som står utendørs på Torget. Tanken er kunst for alle. Les gjerne mer om dette under fanen Artbox

Hold deg oppdatert på det som skjer her